20 extrémně nechutných věcí, co máte normálně v jídle

Dobrou chuť, pokud zrovna něco pojídáte. Neplivejte si to kdyžtak na nohy…

jídlo

potraviny

chemikálie

látky

20. – Karmín: barvivo z vysušených těl hmyzu

20 extrémně nechutných věcí, co máte normálně v jídle

Tuhle látku vlastně obsahuje všechno, co je červené. Karmín je červené barvivo, které se dostává z tělíček několika druhů hmyzu, které se pěkně povaří a tradá, krásná červená barva, co se dá jíst, je tady. V jakých potravinách třeba najdete rozmixované brouky? Máte rádi jahodový pribináček? Tak tam karmín je. Jahodového Míšu? Také tam je. Lentilky? To si piště! Občas se dá dokonce najít i v kuřecích párcích.

19. – Cystein: látka z lidských vlasů

20 extrémně nechutných věcí, co máte normálně v jídle

Do čeho se dává cystein, přírodní aminokyselina? Například do pečiva. A odkud se cystein bere? Dost je ho v kachním peří… A v lidských vlasech.

Takže ano, v tom chlebu máte kousky lidských vlasů.

Pokračujte na další stránku!

Diskuze